Witam wszystkich forumowiczów.
Chodzi mi konkretnie o jedną firmę kładącą panele podłogowe. Myślałam, że ten montaż gratis to chwyt, ale na miejscu w siedzibie firmy "ABAK" w Katowicach okazało się, że inne niż panele materiały (pianka i listwy), nie są wcale droższe niż gdzie indziej. Dlatego niedawno zdecydowałam się. Zakupiłam podłogę wraz z ułożeniem paneli gratis. Wysłano do mnie pana, który wszystko zmierzył za darmo. Cały dół mojego domu(około 80m2) bez kuchni i łazienki zrobiono w zaledwie 1 dzień! Jestem strasznie zadowolona z efektu. Fachowo i dosyć szybko (czas realizacji od początku do końca około 2 tygodnie) i co najlepsze naprawdę tanio. Dla samotnej kobiety taka firma to idealny początek dla wielkiego remontu. Naprawdę mogę polecić firmę "Abak", która ma kilka oddziałów na śląsku. POLECAM.
BASIA.
Zarówno podłóg drewnianych jak i ceramicznych należy szukac w pierwszej kolejności przez internet. Można kupic o wiele taniej,trzeba wybrac tylko solidną i uczciwa firmę.
witam, zgadzam się z opinia, że najlepiej kupić grubsze panele,
wyciszają i są mocne, takie znalazłem w internecie, polecam, mają 12,3mm grubości, klasa ścieralności AC5, szybka dostawa, firma nazywa się Alpina Floor, ale dystrybutorem jest firma z Wrocławia - Euromasters, dużo informacji jest na ten temat w internecie więc można się zapoznać z tematem;
pozdrawiam