Forum Podlogi.info Strona Główna Forum Podlogi.info
Najlepsze forum o podłogach

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
PANELE + MONTAŻ GRATIS ABAK
Autor Wiadomość
Barbara K

Wysłany: 2010-03-05, 15:22   PANELE + MONTAŻ GRATIS ABAK

Witam wszystkich forumowiczów.
Chodzi mi konkretnie o jedną firmę kładącą panele podłogowe. Myślałam, że ten montaż gratis to chwyt, ale na miejscu w siedzibie firmy "ABAK" w Katowicach okazało się, że inne niż panele materiały (pianka i listwy), nie są wcale droższe niż gdzie indziej. Dlatego niedawno zdecydowałam się. Zakupiłam podłogę wraz z ułożeniem paneli gratis. Wysłano do mnie pana, który wszystko zmierzył za darmo. Cały dół mojego domu(około 80m2) bez kuchni i łazienki zrobiono w zaledwie 1 dzień! :shock: Jestem strasznie zadowolona z efektu. Fachowo i dosyć szybko (czas realizacji od początku do końca około 2 tygodnie) i co najlepsze naprawdę tanio. Dla samotnej kobiety taka firma to idealny początek dla wielkiego remontu. Naprawdę mogę polecić firmę "Abak", która ma kilka oddziałów na śląsku. POLECAM.
BASIA.

Dorota414

Wysłany: 2010-05-11, 13:19   

Najlepsza jakoś, duzy wybór podłóg laminowanych i nie tylko. Podłogi od AC3 do AC6.

www.podlogiswiata.pl

Grespania

Wysłany: 2010-05-21, 10:57   

Zarówno podłóg drewnianych jak i ceramicznych należy szukac w pierwszej kolejności przez internet. Można kupic o wiele taniej,trzeba wybrac tylko solidną i uczciwa firmę.

nowak1233

Wysłany: 2010-07-15, 12:33   Polecam panele AC5

witam, zgadzam się z opinia, że najlepiej kupić grubsze panele,
wyciszają i są mocne, takie znalazłem w internecie, polecam, mają 12,3mm grubości, klasa ścieralności AC5, szybka dostawa, firma nazywa się Alpina Floor, ale dystrybutorem jest firma z Wrocławia - Euromasters, dużo informacji jest na ten temat w internecie więc można się zapoznać z tematem;
pozdrawiam

Listwy

Wysłany: 2010-08-10, 10:10   

Zapraszam na: Listwy-Dekoracyjne.pl

Odpowiedz do tematu