Z racji tego że nie jestem specjalistą skorzystałem z usług firmy TAMB ze Śląska. za nim zdecydowałem się na wybór firmy wykonałem wiele telefonów i mało która firma wydała mi się godna zaufania a wydatek niemały. W kóńcu trafiłem właśnie na firme tamb i zaskoczył mnie ich profesjonalizm. fachowe doradztwo i zero narzekania że coś tam jest źle zrobione, że tego i tego się nie da. wrażenia po wykonaniu podłogi były jeszcze lepsze niż przed podjęciem współpracy. panowie zrobili to szybko i czysto przede wsztskim. uwzględnili wszystkie moje życzenia. podłoga wygląda prześlicznie do dziś choć robili mi ją już jakieś pięć lat temu. wygląda jak nowa. wystarczy umyć. o to link do strony firmy
www.parkiety.silesia.pl Polecam!!!
Modrzew to piękne drewno. Wszystko zależy od tego gdzie je położyłeś. Jeśli w pomieszczeniach, gdzie często się chodzi w butach wyjściowych to lepiej dać trwały, czyli dwukomponenowy V33. Ważne, żeby przeczytać dokładnie instrukcję i omówić nakładanie z parkieciarzem.
Jeśli zaś Twój piękny modrzew zdobi sypialnię – daj jednokomponentowy V33 – na przykład satynowy. Pięknie i ciepło podkreśli rysunek drewna.
dokładnie najlpesze są lakiery 2-skladnikowe poliretanowe. Kwestia zostaje czy wodny czy rozpuszczalnikowy?? Polecam firme Berger-sidle badz Blanchon bardzo dobra i sprawdzona firma.
Witam
Stałem niedawno przed podobnym dylematem. Do odrestaurowania miałem stare dębowe dechy. Po poradę poszedłem do sklepu z parkietami w Poznaniu firmy Nowaks. Tam, mimo obecności na półce produktów firmy Pallmann, Bona polecono mi produkty z firmy Italprojekt, lakiery włoskiej produkcji o nazwie Spartan. Dechy po polakierowaniu wyglądają idealnie. Polecam z pełną świadomością.
Pozdrawiam
Ja uwazam ze pokrycie duluxem jest sensownym rozwiązaniem:)
Listwy-Dekoracyjne.pl
Mareng12
Wysłany: 2010-08-28, 08:12
Different Golf Balls
There are hundreds of different golf balls or the ping rapture v2 irons available in a variety of prices. If you are an average golfer, the smartest thing to do is start off with less expensive used balls and work your way up to the high performance brand names. ishiner